Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΠΓΔΜ: Πυροβόλησαν τον απερχόμενο υπουργό Υγείας!

Ενας 60χρονος άνδρας άνοιξε πυρ στα Σκόπια κατά του απερχόμενου υπουργού Υγείας, Νίκολα Τοντόροφ, την ώρα που αυτός προσερχόταν στο υπουργείο για να παραδώσει τις αρμοδιότητες του στο νέο υπουργό Υγείας της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ.

Ενα επεισόδιο που εντίνει το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στα Σκόπια το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω των κινήσεων των Αλβανών αυτονομιστών.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν θύματα, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των Σκοπίων.

Την επίθεση εις βάρος του Νίκολα Τοντόροφ καταδίκασε αμέσως ο νέος πρωθυπουργός του κρατιδίου Ζόραν Ζάεφ, ενώ το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, από το οποίο προέρχεται ο Τοντόροφ, ισχυρίστηκε πως ο Νίκολα Τοντόροφ είχε στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από το SDSM του Ζόραν Ζάεφ και κάλεσε την Αστυνομία να ερευνήσει το περιστατικό.

Tags
Back to top button