Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως γίνεται καθημερινή αξιολόγηση των δεδομένων και «είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί».

Την ίδια ώρα, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν πως «πάμε καλά», ωστόσο υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός γιατί οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

Απαντώντας σε ερώτημα για το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε πως υπάρχουν αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας “μπούσουλας” που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος».

Για πολλοστή φορά, ο κ. Πέτσας απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, ξεκαθαρίζοντας πως παρότι κάποιοι θεώρησαν ότι πρόκειται για διακοπές ενώ δεν είναι.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της έκτακτης στήριξης και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι θα στηριχθεί όποιος έχει ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε και όποιος περνάει απ’ έξω θα πετάμε χρήματα φορολογουμένων».

Tags
Back to top button