Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για ανασχηματισμό: "Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα"

Για την οικονομία, τον ανασχηματισμό, καθώς και την έλευση των τουριστών εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ. 

“Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. “Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού. Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της”, συμπλήρωσε, αναφερόμενος ωστόσο μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς είναι δεδομένο ότι θα γίνει σύντομα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι κάθε μέρα γίνονται περίπου 6.000 τεστ στις συνολικά 30 πύλες εισόδου της χώρας μας, καθώς και πως επιδίωξη είναι όσο προχωρά ο Ιούλιος, και αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των αφίξεων, να γίνονται περισσότερα τεστ.

“Δεν κάνουμε έναν απλό δειγματοληπτικό έλεγχο. Τα τεστ είναι στοχευμένα. Έχουν ανάλυση κινδύνου και γι’ αυτό ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο που δίνει τη διαδρομή τους ώστε να μπορεί να γίνεται σωστή ιχνηλάτηση και να βάζουμε στο σύστημα τα κρούσματα που είναι τα πιο επικίνδυνα”, σημείωσε.  

Σε ό,τι αφορά στην περίφημη λίστα με τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία διοχετεύθηκαν τα ποσά για την καμπάνια κατά του κορονοϊού “Μένουμε Σπίτι”, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να δημοσιοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια. Τόνισε δε ότι ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών κι οι πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί. “Όταν μου πουν από το υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσω στη δημοσιότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Tags
Back to top button