Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετράλωνα: Βίντεο – ντοκουμέντα με τους τρομοκράτες να βάζουν τη βόμβα

Με τον εφιάλτη της τρομοκρατίας να απλώνεται ξανά, μετά από χρόνια, πάνω από τη χώρα μας, έρχονται στο φως νέα ντοκουμέντα από το χτύπημα σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

Πρόκειται για τρία βίντεο – ντοκουμέντα που παρουσίασε το MEGA και σε αυτά, φαίνονται οι τρομοκράτες να τοποθετούν βόμβα στην τράπεζα στα Πετράλωνα πριν 2 μήνες. Στις 25 Ιανουαρίου του 2024 έγινε η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην τράπεζα…

Τα ντοκουμέντα με τους τρομοκράτες

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο δράστης κάνει μία προσπάθεια να παραβιάσει τα ρολά και στη συνέχεια αφήνει τον μηχανισμό χωρίς να τον ενεργοποιήσει και τρέχει.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, σχεδόν 5 λεπτά αργότερα, πλησιάζει ξανά την τράπεζα, πυροδοτεί τον μηχανισμό και τρέχει προκειμένου να βρει τους συνεργούς του.

Στο βίντεο διακρίνονται δύο πεζοί να περπατούν προς το υποκατάστημα της τράπεζας και ο δράστης τους ζητά να φύγουν καθώς πρόκειται να εκραγεί η βόμβα.

Το τρίτο βίντεο ντοκουμέντο, δείχνει τον δράστη λίγα λεπτά πριν φτάσει στην τράπεζα, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο της γυναίκας και να ανεβαίνει στη μηχανή του συνεργού του και να κινούνται προς το σημείο της επίθεσης.

Το παρελθόν του χτυπήματος της τράπεζας στα Πετράλωνα - Η σχέση με τη 17 Νοέμβρη

Τα βίντεο αυτά, βοήθησαν τις αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών…

Ο ένας τρομοκράτης είχε πέσει θύμα ληστείας

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο και η πληροφορία ότι ένα από τα μέλη που ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενα στις τρομοκρατικές ενέργειες, οδηγήθηκε στα χέρια των αστυνομικών λόγω μιας ληστείας που είχε γίνει, με θύμα τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA ο ένας κατηγορούμενος που είναι πυροτεχνουργός και βρέθηκε dna του στον παγιδευμένο φάκελο, είχε πέσει θύμα ληστείας στο παρελθόν.

Όταν έγινε η ληστεία, είχαν μαζέψει ένα χαρτομάντηλο με το αίμα του και έτσι, το dna του ήταν καταχωρημένο και έγινε τώρα η διασταύρωση.

Για αυτόν τον άνθρωπο, ήταν σύμφωνα με το MEGA η πρώτη πληροφορία που έφτασε στις αρχές, στις αρχές του έτους, με τον πληροφοριοδότη να αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δίνει εκρηκτικά και σε ποινικούς.

Tags
Back to top button