Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Σε ηλικία 91 ετών “έφυγε” από την ζωή ο Κώστας Πάντζιος, ένα από τα ιστορικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία.

Γεννήθηκε το 1933 στην Ανάβρα Αλμυρού. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Λάρισα ως βιβλιοπώλης και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, που αγαπούσε και πρόβαλλε με κάθε τρόπο.

Σε ανάρτησή του ο εκπαιδευτικός Γεράσιμος Τσιμπλούλης, ο οποίος διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον εκλιπόντα, ο Κώστας Πάντζιος “βίωσε τα δύσκολα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου… Οραματιζόταν μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του. Για τον κυρ Κώστα η Δημοκρατία σήμαινε διαφάνεια, διαβούλευση, αξιολόγηση και έλεγχος της εξουσίας”.

Tags
Back to top button