Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέθανε ο υπερασπιστής της σφαγής της Τιεν Αμέν Yuan Mu - Είχε αρνηθεί ότι σκοτώθηκαν άνθρωποι στην πλατεία (βίντεο)

O Yuan Mu, o Κινέζος κομμουνιστής αξιωματούχος προπαγάνδας που υπερασπίστηκε την αιματηρή καταστολή των διαδηλωτών στην πλατεία Tiananmen το 1989, πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Τα κρατικά κινεζικά μέσα υποβάθμισαν την είδηση του θανάτου του καθώς πλησιάζει η 30η επέτειος από τις διαδηλώσεις. Όμως ΜΜΕ του Χονγκ Κονγκ μετέδωσαν πως ο Yuan Mu ετάφη στο ειδικό κοιμητήριο των αξιωματούχων του κόμματος στο Πεκίνο. Δεν αναφέρθηκε η αιτία του θανάτου του.

Ο Yuan Mu ανήκε στον στενό κύκλο του τότε πρωθυπουργού Λι Πενγκ. Έγινε γνωστός για την υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής στη καταστολή των διαδηλώσεων, ισχυριζόμενος μάλιστα πως ουδείς διαδηλωτής σκοτώθηκε…

Tags
Back to top button