Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Περισσότερες συναντήσεις με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας ζητά ο Κιμ Γιονγκ Ουν για το 2019

Περισσότερες συναντήσεις με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, με θέμα την αποπυρηνικοποίηση ζητά για τον επόμενο χρόνο ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σε επιστολή του. 

Η κίνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σπάνια. Στην επιστολή αναφέρει ότι επιθυμεί να επιδιώξει την ειρήνη μεταξύ των χωρών και «να λύσει το ζήτημα της αποπυρηνικοποίησης της χερσονήσου», σύμφωνα με εκπρόσωπο του Μουν. 

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εξέφρασε τη λύπη του που δεν επισκέφθηκε τη Σεούλ το 2018, καθώς είχε υποσχεθεί να βρεθεί εκεί μετά την επίσκεψη του Μουν στην Πιονγιάνγκ. 

Ο εκπρόσωπος του Νοτιοκορεάτη προέδρου δεν αποκάλυψε τον τρόπο που ελήφθη η επιστολή αλλά σημείωσε ότι ο Κιμ έγραψε ότι διαθέτει ισχυρή βούληση να επισκεφθεί τη Σεούλ, ενώ παρακολουθεί τη μελλοντική κατάσταση. 

Αν και οι δύο χώρες τυπικά βρίσκονται ακόμη σε πόλεμο, το 2018 πραγματοποιήθηκε μεγάλη πρόοδος, μετά και από κάποιες κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Tags
Back to top button