Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Να μεταφερθούν από τη Μόρια στην Ευρώπη οι μετανάστες

Στη Λέσβο είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί άλλη δομή γιατί ο πληθυσμός έχει ταλαιπωρηθεί τόσο καιρό και φοβάται, υποστήριξε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,0 και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Η τοπική κοινωνία πρόσθεσε, ενδεχομένως να δεχόταν μια δομή καταγραφής όπου οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα μένουν για μία έως δύο ημέρες αλλά όχι κλειστή δομή με χιλιάδες άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι πολύωρη σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με τους δυο δημάρχους για τη δημιουργία κλειστής δομής, δεν κατέληξε κάπου ενώ πρόσθεσε ότι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον κατεστραμμένο χώρο της Μόριας για να εμποδίσουν τυχόν εργασίες.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει χώρος για δημιουργία δομής σε ακατοίκητο νησί, τόνισε ότι «η ίδια η κυβέρνηση αποκλείει τα ξερονήσια» και πως «αυτή η ‘’οπσιόν’’ δεν υπάρχει».

«Η μόνη λύση που προβάλλει ως εφικτή και ρεαλιστική, είναι να μεταφερθούν στην Ευρώπη αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε ο κ. Μουτζούρης σημειώνοντας ότι με τα δημοσιεύματα αλλά και της δηλώσεις ευρωπαίων ηγετών όπως του Εμανουέλ Μακρόν για τη Μόρια, έχει δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό κλίμα.

 

Tags
Back to top button