Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Περίεργα σημεία στον ουρανό της Ικαρίας γίνονται viral: Μιλούν για θαύμα ακόμα και για ...Αποκάλυψη (Εικόνες)

”Εν τω μεταξύ, πάνω από το νησί της Ικαρίας στην Ελλάδα, μια εμφάνιση εκθαμβωτικού λαμπερού ΦΩTOΣ εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2024” γράφει ξένος λογαριασμός και τα σχόλια παίρνουν φωτιά..

Τα σύννεφα σχηματίζουν φωτεινά σχήματα και ο καθένας τα ερμηνεύει με τον τρόπο του. Άλλοι μιλούν για την Παναγία άλλοι για τον Χριστό άλλοι για αγγέλους άλλοι για ψευδοσημεία άλλοι το αποδίδουν στην τεχνητή νοημοσύνη κι άλλοι μεταφέρουν θαύματα που έχουν ζήσει..

Ο λογαριασμός πάντως είναι ελεγχόμενος γιατί ανήκει σε θρησκευτική οργάνωση που αναζητεί τέτοια ουράνια σημεία κάθε τρεις και λίγο οπότε και περιορισμένης αξιοπιστίας. Eνώ αντίστοιχα φαινόμενα εξηγούνται ως φυσικά από την ορθολογιστική οπτική…

Τα σχόλια:

"Πάντως ο ουρανός της Ελλάδας έδωσε την Αποκάλυψη αν και … ουδείς προφήτης στον τόπο του!!" γράφει χρήστης και "Δεν ξέρω τι να πω αλλά, η πρώτη φωτογραφία μοιάζει με την Παναγία αλλά η τρίτη μοιάζει με τον Χριστό..Στο Θεό να είναι όλη η δόξα", "Μοιάζει με Άγγελους που περπατούν στους ουρανούς" ή "θα υπάρξουν σημάδια στον ουρανό… πριν την επιστροφή Του" είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο

Tags
Back to top button