Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέρασε το drone για ΑΤΙΑ και έτρεχε να σωθεί (βίντεο)

Ένας 70χρονος βοσκός από την Τουρκία δεν είχε ξαναδεί drone ποτέ στη ζωή του και νόμιζε πως επρόκειτο για αγνώτου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει.
Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά για τον 70χρονο βοσκό στην Τουρκία που βρισκόταν σε ένα λιβάδι προσέχοντας τις αγελάδες του, μέχρι που στον ουρανό έκανε την εμφάνισή του ένα drone.

Ο άνδρας δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο, τρομοκρατήθηκε και νόμιζε πως το "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο" με την κάμερα στο κάτω μέρος του έκανε επίθεση, και άρχισε να τρέχει ενώ με ένα λάσο που είχε στο χέρι του επιχείρησε να το καταρρίψει.

Tags
Back to top button