Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέντε αλλαγές που θα φέρει η Μελάνια Τράμπ στον Λευκό Οίκο (φωτό)

Η Μελάνια Τραμπ δεν είναι μια παραδοσιακή πρώτη κυρία, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην προεδρία του Τραμπ, όπου τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως παραδοσιακό.

Μία από τις πιο ασυνήθιστες κινήσεις της μέχρι στιγμής ήταν η καθυστέρηση της μετακόμισής της στην Ουάσιγκτον και της παράτασης της διαμονής της στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει την σχολική χρονιά ο 11χρονος γιος της, Μπάρον.

Αλλά τώρα, το καλοκαίρι έφτασε και η σχολική χρονιά τελειώνει, η Μελάνια και ο Μπάρον ετοιμάζονται να μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αλλαγές που θα δούμε να συμβαίνουν, όταν η πρώτη κυρία ενωθεί με τον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον.

1. Θα επιλέξει ένα θέμα στο οποίο θα επικεντρωθεί

Παραδοσιακά, οι πρώτες κυρίες επιλέγουν ένα κοινωνικό θέμα στο οποίο αφιερώνονται κατά τη διάρκεια της θητείας του συζύγου τους στον Λευκό Οίκο και η Μελάνια Τραμπ πιθανότατα θα κάνει το ίδιο. Για παράδειγμα, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε την παιδική παχυσαρκία και την ισότητα των φύλων στην εκπαίδευση μέσω της καμπάνια της Let's Move! και Let Girls Learn.

Δεδομένου των αρκετών εμφανίσεων της σε παιδικά νοσοκομεία, η υγεία των παιδιών μάλλον θα αποτελέσει την ύψιστη προτεραιότητά της ως Πρώτη Κυρία.

2. Η Ανατολική Πτέρυγα πιθανότατα θα γεμίσει από προσωπικό

Το Γραφείο της Πρώτης Κυρίας, με έδρα την Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, έχει αρχίσει να εξοπλίζεται σταδιακά από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε τα καθήκοντά του. Όταν η Μελάνια εγκατασταθεί μόνιμα στην Ουάσινγκτον, σίγουρα το προσωπικό θα αυξηθεί.

Αυτή τη στιγμή, το προσωπικό της Μελάνια περιλαμβάνει την Διευθύντρια προσωπικού Lindsay Reynolds, την γραμματέα social media Anna Cristina Lloyd, την ανώτερη σύμβουλο στρατηγικής Stephanie Winston Wolkoff και τη διευθύντρια επικοινωνίας Stephanie Grisham.

Η Μελάνια έχει το δικαίωμα να προσλάβει όσα άτομα επιθυμεί, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές, ο Τραμπ έχει προτείνει να μην γίνουν πολλές προσλήψεις, σε μια προσπάθεια μείωσης κόστους.

3. Ίσως συνεργαστεί στενά με την Ιβάνκα

Αν και η Melania δεν έχει στελεχώσει ακόμα την Ανατολική Πτέρυγα, ένα άλλο μέλος της οικογένειας Τραμπ έχει αναλάβει τη θέση της. Ενώ η πρώτη κυρία βρισκόταν στη Νέα Υόρκη με τον γιο της, η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, έχει ήδη εγκατασταθεί και αναλάβει πρωτοβουλίες που συνήθως διαχειρίζεται η πρώτη κυρία. Ενώ η επίσημη θέση της Ιβάνκα στο Λευκό Οίκο είναι χωρίς μισθό, εκείνη έχει ήδη προσλάβει το δικό της προσωπικό, κάτι που δεν συνηθίζεται για την πρώτη κόρη.

Δεδομένου του ενεργού ρόλου που ανέλαβε η Ιβάνκα στη διοίκηση, είναι πιθανό ότι η ίδια και η μητριά της, η Μελάνια, να καταλήξουν να συνεργαστούν. Θα μπορούσαν να εργαστούν σε κοινά projects και σε κοινό χώρο εργασίας, μόλις η πρώτη κυρία εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.

Κάτι που ίσως οδηγήσει σε προστριβές.

4. Μπορεί να έχει λόγο για τους υπαλλήλους του Τραμπ

Η Μελάνια μπορεί να ήταν εκτός πλάνου τους τελευταίους μήνες (με λίγες εξαιρέσεις), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ενεργό μέλος της ομάδας Trump. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του Politico, η Μελάνια παρακολουθεί όλα όσα γράφονται για τον Τραμπ και τα μοιράζεται μαζί του.

Η έκθεση του Politico δείχνει επίσης ότι η Μελάνια δεν ήταν 100% ευχαριστημένη από αυτό που είδε πρόσφατα να συμβαίνει στα ΜΜΕ κατηγορώντας τον γραμματέα επικοινωνίας του Λευκού Οίκου ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

5. Θα αλλάξει η εμφάνισή της

Τον Μάρτιο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μελάνια προετοίμαζε ήδη την πρώτη πτυχή της μετακόμισής της στον Λευκό Οίκο: το στιλ που θα έχει στην Ουάσινγκτον. Η New York Daily News ανέφερε ότι η Μελάνια συνεργάζεται στενά με τον σχεδιαστή που υπέγραψε το ντύσιμό της στην ορκωμοσία, Herve Pierre, για να δημιουργήσουν μια σειρά από «μοντέρνα και κομψά φορέματα».

Πηγή: thetoc.gr

Tags
Back to top button