Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πενσυλβάνια: Πολίτης πλήρωσε κλήση για παράνομο παρκάρισμα από το 1974! - Άφωνος ο αρχηγός της αστυνομίας (βίντεο)

Δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο αρχηγός της αστυνομίας του Μίνερσβιλ (Πενσιλβάνια), Μάικλ Κομπς, όταν πριν από μερικές ημέρες πήγε στο τμήμα ένας φάκελος με 5 δολάρια, μια κλήση και ένα σημείωμα.

Η κλήση είχε εκδοθεί το 1974 για παράνομο παρκάρισμα και στο σημείωμα που βρισκόταν στο φάκελο, ο αποστολέας ζήτησε συγγνώμη, γιατί καθυστέρησε να την πληρώσει!

«Θα ήθελα να τον συναντήσω για να τον ευχαριστήσω», είπε ο Μάικλ Κομπς που έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του σημειώματος.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα, είχα αυτήν την κλήση για περισσότερα από 40 χρόνια και η πρόθεσή μου ήταν να την πληρώσω. Συγχωρέστε με που δεν σας δίνω τα πλήρη στοιχεία μου. Με σεβασμό, Ντέιβ», έγραφε.

Στα στοιχεία αποστολέα που υπήρχαν στο φάκελο, αναφερόταν η διεύθυνσή του που συνοδευόταν από τη φράση «αισθάνομαι ένοχος».

Το πρόστιμο εκείνη την εποχή για παράνομο παρκάρισμα ήταν 2 δολάρια.

Βέβαια μετά από τόσες δεκαετίες θα υπήρχαν προσαυξήσεις, αλλά ο αρχηγός της αστυνομίας δεν μπήκε σε λεπτομέρειες αφού αυτό που μέτρησε περισσότερο για εκείνον ήταν η κίνηση, έστω κι αν αυτή έγινε με μεγάλη καθυστέρηση.

Σήμερα, πάντως, για την ίδια παράβαση, το πρόστιμο στην πόλη του Μίνερσβιλ ανέρχεται στα 20 δολάρια.

«Εκτιμούμε που αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε την κλήση και για ακόμα μια φορά ενθαρρύνουμε κι άλλα άτομα, αν έχετε κλήσεις σε εκκρεμότητα παρακαλώ πολύ να τις πληρώσετε» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μάικλ Κομπς.

Tags
Back to top button