Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πελάτισσα σε μπαρ στην Ιταλία κάλεσε τους καραμπινιέρους... για να κατεβάσουν φωτογραφία του Μουσολίνι (φωτό)

Νεαρή πελάτισσα ενός καφέ μπαρ στη Μόντικα της Σικελίας ζήτησε από τους καραμπινιέρους να αφαιρέσουν από τον τοίχο της εμπορικής επιχείρησης φωτογραφία του φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.

Η φωτογραφία που συνοδευόταν από τη φράση του φασίστα δικτάτορα: «Δεν φοβάμαι τον εχθρό που μου επιτίθεται. Φοβάμαι τον ψεύτικο φίλο που με αγκαλιάζει», είχε τοποθετηθεί στο σημείο του καταστήματος όπου πωλούνται και τσιγάρα.

Οι καραμπινιέροι υποχρέωσαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να βγάλει τη φωτογραφία και τον κατήγγειλαν για εξύμνηση του φασισμού, όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία.

Ακροδεξιά οργάνωση της Σικελίας έκανε γνωστό ότι θέλει να αναλάβει τα έξοδα του συνηγόρου υπεράσπισης του συγκεκριμένου εμπόρου, θεωρώντας ότι η νομική δίωξη σε βάρος του «είναι αποτέλεσμα μιας ψεύτικης και υποκριτικής κοινωνίας».

«Γεγονότα σαν και αυτό με την ανάρτηση της φωτογραφίας, με κάνουν να νιώθω ντροπή όταν επιστρέφω στη Σικελία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου», απάντησε μέσω Facebook η νεαρή κοπέλα η οποία κάλεσε τους καραμπινιέρους.

Tags
Back to top button