Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πειράματα σε παλιό Lada από Ρώσους youtubers - Το γέμισαν με τσιμέντο για να δουν αν θα κινηθεί! (βίντεο)

Ένα ταλαιπωρημένο, πλην τίμιο Lada αποτέλεσε το πεδίο πειραματισμού των «αρρωστημένων» μυαλών του ρωσικού Гараж 54 (Garage 54 εις την αγγλικήν), ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς καναλιού στο youtube με 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Οι τύποι, λοιπόν, που αρέσκονται να κάνουν διάφορες περίεργες δοκιμές, ήθελαν να δουν τι θα συμβεί αν γέμιζαν ένα Lada με πέντε τόνους τσιμέντο!

Πήραν λοιπόν το δύσμοιρο σεντάν, απομόνωσαν τη θέση οδηγού με μια ξύλινη κατασκευή και αφαίρεσαν το κάθισμα συνοδηγού και τις πίσω θέσεις.

Γέμισαν το πορτμπαγκάζ με τσιμέντο, όπως επίσης και το εσωτερικό του οχήματος. Όταν το τσιμέντο «έδεσε», το Lada «έκατσε» και η δοκιμασία ξεκίνησε.

Θα μπορούσε άραγε το αυτοκίνητο να διανύσει κάποια μέτρα με τις δικές του δυνάμεις ή δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση; Οι πρώτες προσπάθειες του οδηγού έπεσαν στο κενό, με καπνούς να βγαίνουν από την εξάτμιση. Ο συμπλέκτης ταλαιπωρήθηκε μεν, αλλά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Χρειάστηκε η συνδρομή μεγαλύτερου οχήματος που ρυμούλκησε το Lada σε ένα σημείο που το οδόστρωμα ήταν θεωρητικά καλύτερο. Ο οδηγός γέμισε με αέρα τα λάστιχα και προσπάθησε ξανά να βολτάρει με το... τσιμεντένιο Lada.

Και αυτή τη φορά όλα πήγαν πρίμα. Παρά το βάρος του το ρωσικό σεντάν των πέντε και πλέον τόνων, αποδείχθηκε λίρα εκατό, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο...

Tags
Back to top button