Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

Άλλη μια νύχτα έντασης και επεισοδίων στην Αθήνα! Τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.03.2017) ομάδα νερών επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Κλειστή για περισσότερες από τρεις ώρες η Πατησίων!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και κράτησαν έως τις 03:30 τα ξημερώματα! Τα Εξάρχεια έγιναν και πάλι πεδίο μάχης, με τους νεαρούς κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Αρχικά, τα άτομα αυτά βγήκαν από την οδό Τοσίτσα και έριξαν μολότοφ, πέτρες και ξύλα στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων, ενώ έκαψαν και κάδους απορριμμάτων.

Παράλληλα, έγιναν άλλες επιθέσεις όταν ομάδα νεαρών από την οδό Διδότου επιτέθηκε εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη από τη 01:30 έως τις 02:45. Σημειώνεται ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ ούτε και αυτή τη φορά έγιναν προσαγωγές.

Tags
Back to top button