Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Χιόνια σε ορεινά και κέντρο – Σπάνιες εικόνες από χιονόπτωση το 1907

Πυκνές νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας, ενώ ακόμη πιο έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι Πατρινοί που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να φωτογραφίσουν τα ασπρισμένα από το χιόνι Ι.Χ. τους, ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν μέχρι και χιονοπόλεμο, όπως στα Ψηλαλώνια.

Πλέον μένει να δούμε αν το φαινόμενο θα συνεχιστεί και μέσα στο Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες που βρήκε ο ιστότοπος patrasevents.gr στα social media:

Χιόνια στην Πάτρα το 1907

Χιόνια μέσα στην πόλη της Πάτρας σπάνια βλέπουμε και κρατούν πολύ λίγο.

Το 1893 αναφέρεται ότι το είχε ‘στρώσει’ στην Πάτρα αλλά τα ντοκουμέντα έρχονται αργότερα το 1907 που στις 9 Ιανουαρίου υπήρξε η μεγαλύτερη χιονόπτωση στην πόλη μέχρι και σήμερα, χιόνιζε συνεχώς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα με θερμοκρασία -1 βαθμούς και οι φωτογράφοι της εποχής δεν έχασαν την ευκαιρία αυτή.

Τις παρακάτω κάρτες δημοσιεύει ο ιστότοπος meteo-news.gr

Tags
Back to top button