Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Βίντεο από τη στιγμή που πυροσβέστες σώζουν από ταράτσα ηλικιωμένο

Τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ και των πυροσβεστών του 1ου Σταθμού ζήτησε, ειδικότερα, το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του ηλικιωμένου που διέμενε μόνος του σε πολυκατοικία στην οδό Κερύνειας στην Πάτρα.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να προσεγγίσουν το διαμέρισμα που έμενε ο ηλικιωμένος και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επιχείρηση με ταχύ ρυθμό.

Τον έβαλαν στο φορείο και παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο.  

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ ήταν άμεση. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Tags
Back to top button