Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας και γιος βίαζαν 13χρονη επί τρία χρόνια – Η δικαιολογία των κατηγορουμένων που σοκάρει

Ένας άντρας από το Τολέδο του Οχάιο και ο γιος του, βίαζαν επί τρία χρόνια μια 13χρονη έφηβη.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει το περασμένο έτος. Ο 27χρονος Esten Ciboro και ο 52χρονος πατέρας του Timothy Ciboro, δεν πίστευαν στο νόμο. Είπαν ότι μόνο η Αγία Γραφή μπορεί να κρίνει τις πράξεις τους.

Σε κάθε χώρα, οι άνδρες και οι γυναίκες κρίνονται από το νόμο. Η κοπέλα ήταν θετή κόρη του Timothy.

Η κοπέλα, ήταν αλυσοδεμένη στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και βιάζονταν κατ’ επανάληψη για τρία χρόνια. Ο πατέρας Ciboro, είπε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος και ο γιος του θα χρησιμοποιήσουν το λόγο του Θεού για να κάνουν ερωτήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την υπόθεσή τους.

Ο δικαστής, θα επιτρέψει στους δυο άνδρες να φέρουν τη Βίβλο μαζί τους στο δικαστήριο, αλλά δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο όταν ανακρίνονται. Ο δικαστής, καταλαβαίνει ότι η Αγία Γραφή είναι ένα σημαντικό βιβλίο, αλλά λέει ότι δεν είναι το βιβλίο του νόμου.

Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απαγωγή, βιασμό, και απειλή παιδιού. Η κοπέλα κρατιόταν αιχμάλωτη από το 2012 έως και το 2015.

Η 13χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει, όταν οι δύο άντρες είχαν βγει για τρέξιμο.

Όταν το κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους, είπε στις αρχές ότι η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει για να πάει στο Λας Βέγκας.

Tags
Back to top button