Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Πατάτα» της Μέρκελ στο instagram - Έμπλεξε τις χώρες που έχουν θανάσιμη διαμάχη!

Η Γερμανίδα Κανγκελάριος μπορεί να πρωτοστατεί στην ευρωπαικής πολιτική αλλά μάλλον τα μπέρδεψε στη γεωγραφία και μάλιστα δημόσια καθότι στο ινσταγκραμ αναφέρθηκε στην Αρμενία ως Αζερμπαιτζάν τη στιγμή που οι δύο χώρες έχουν μακροχρόνια διαμάχη.

Χρήστες των κοινωνικών δικτύων εντόπισαν ένα λάθος της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ σε «story» που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Μέρκελ αναφερόταν: «Καλημέρα από το Αζερμπαϊτζάν. Τρίτη μέρα της περιοδείας στον Καύκασο». Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι δεν επρόκειτο για εικόνες από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν!

Παρότι τα Instagram stories διαγράφονται μετά από 24 ώρες, το βίντεο παραμένει διαθέσιμο στο διαδίκτυο, καθώς χρήστης το αντέγραψε και το ανήρτησε στο YouTube.

Η γκάφα προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση καθώς Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε πολυετή διαμάχη για την περιοχή Ναγκόρνο — Καραμπάχ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η Μέρκελ προσέφερε στον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, τη βοήθεια της Γερμανίας για την επίλυση της διαμάχης. Από τη μεριά του, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διορίστηκε την άνοιξη, είπε στη Γερμανίδα καγκελάριο ότι η Αρμενία είναι έτοιμη για ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης.

 

Tags
Back to top button