Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παρίσι: Έφηβος μετανάστης από το Σουδάν βρέθηκε κρυμμένος σε μηχανή λεωφορείου

Ένας έφηβος μετανάστης βρέθηκε στο Παρίσι, αφού πέρασε δύο ημέρες κρυμμένος στη μηχανή ενός λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη νότια Γαλλία ως τη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Ο Σκωτσέζος οδηγός του λεωφορείου ανακάλυψε τον μετανάστη την ώρα που έκανε στάση χθες Τετάρτη το απόγευμα στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με τις πηγές αυτές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αφού άκουσε έναν θόρυβο, ο οδηγός εντόπισε τον έφηβο κρυμμένο κάτω από τη μηχανή, από όπου τον απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

Ο νεαρός μετανάστης, ο οποίος σύμφωνα με τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή του γεννήθηκε το 2003 στο Σουδάν, κρυβόταν επί δύο ημέρες στη μηχανή του λεωφορείου αυτού που αναχώρησε από τις Κάννες με κατεύθυνση τη Βρετανία.

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί σε ένα κέντρο για πρόσφυγες.

Tags
Back to top button