Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παρεμβαίνει η Ευρώπη για την κρίση με το Κατάρ

Στο Κουβέιτ θα βρεθεί σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση της διπλωματικής κρίσης μεταξύ του Κατάρ και τεσσάρων αραβικών χωρών που το κατηγορούν ότι στηρίζει την τρομοκρατία.

Η Μογκερίνι είχε προαναγγείλει αυτήν την επίσκεψη στο Κουβέιτ, μια χώρα που έχει αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στην κρίση, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα, μετά τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις αρχές Ιουνίου η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις και την επικοινωνία τους με το Κατάρ. Οι τέσσερις χώρες κατηγόρησαν το εμιράτο ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία και παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις τους.

Το Κουβέιτ, που μεσολαβεί για την επίλυση της κρίσης, παρέδωσε στην Ντόχα το τελεσίγραφο των τεσσάρων αραβικών χωρών όμως το Κατάρ αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα 13 αιτήματα που του έθεσαν. Μεταξύ άλλων, του ζητήθηκε να διακόψει τις σχέσεις του με το Ιράν, να κλείσει την τουρκική στρατιωτική βάση στο έδαφός του, να σταματήσει να στηρίζει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και να κλείσει το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Tags
Back to top button