Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο τραγωδία: Η συγκλονιστική «μάχη» για τον απεγκλωβισμό οδηγού (βίντεο)

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε το βίντεο από τη στιγμή που περαστικοί σπεύδουν να απεγκλωβίσουν μία οδηγό, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του αφού εκείνο έπεσε σε παγωμένο ποταμό της Κίνας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου και οι περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημα μετά από τρακάρισμα.

Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στο τρακάρισμα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, το ένα από τα οποία βγήκε από τον δρόμο και βρέθηκε στο ποτάμι.

Οι άντρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τελικά τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κόμμα στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυματίστηκε στο κεφάλι, τον θώρακα και τους πνεύμονες.

Tags
Back to top button