Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παραλίγο τραγωδία για νεόνυμφους: Γύριζαν βίντεο για το γάμο τους και δέντρο έπεσε ξυστά τους! (βίντεο)

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία ο γάμος για νεόνυμφους. Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, καθώς η Χεγιέν και ο Λούκας είχαν... άγιο, όταν δέντρο έπεσε εκεί που καθόντουσαν, κλάσματα μετά τη στιγμή που έφυγαν από το σημείο.

Το βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να φεύγει και ξυστά τους να πέφτει το δέντρο έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, οι δύο Αμερικάνοι την ώρα που μιλούσαν για τον γάμο τους στον φωτογράφο πίνοντας μάλιστα και μπύρα, άκουσαν ένα περίεργο θόρυβο και κοίταξαν προς τα πάνω.

Τότε αντίκρισαν ένα πελώριο κλαρί να έρχεται κατά πάνω τους και για καλή τους τύχη αντέδρασαν τόσο γρήγορα που παρα τρίχα γλίτωσαν.

Πάντως το ζευγάρι κοίταξε μόνο την θετική πλευρά, καθώς μπορεί να το κλαρί να τους χάλασε την στιγμή, αλλά τουλάχιστον τώρα έχουν αποκτήσει ένα άκρως μοναδικό και αστείο βίντεο γάμου, το οποίο θα έχουν να λένε για μία ζωή.

 

Tags
Back to top button