Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παραιτήθηκε από τις αρμοδιότητες του ο σύμβουλος του Ντ.Τραμπ Κένεθ Φρέιζερ

Αποχώρησε από το ειδικό Αμερικάνικο Συμβούλιο Βιομηχανίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμακοβιομηχανίας Merck & Co Inc Κένεθ Φρέιζερ, αντιδρώντας στη «μισαλλοδοξία και τον εξτρεμισμό» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  σχετικά με τα επεισόδια που συνέβησαν στην Βιρτζίνια το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Φρέιζερ, ο οποίος είναι αφροαμερικανός, είναι ο μοναδικός CEO που παραιτείται αντιδρώντας στην συμπεριφορά του Τραμπ απέναντι στο «ρατσιστικό» σκηνικό.

Ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφερόμενος στα θανατηφόρα επεισόδια, είπε ότι «εμπλέκονται πολλές πλευρές» στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Οι ηγέτες της Αμερικής πρέπει να τιμήσουν τις θεμελιώδεις απόψεις μας, απορρίπτοντας σαφώς τις εκφράσεις μίσους, τον φανατισμό και την υπεροχή ομάδων, οι οποίες αντιβαίνουν στο αμερικανικό ιδεώδες ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι», δήλωσε ο Φρέιζερ.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Merck και ως ζήτημα προσωπικής συνείδησης, αισθάνομαι την ευθύνη να λάβω θέση εναντίον της μισαλλοδοξίας και του εξτρεμισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν άργησε να απαντήσει, επίσης μέσω Twitter. 

«Ο Κεν Φρέιζερ της Merck Pharma παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Αμερικανικού Συμβουλίου Βιομηχανίας. Τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο για να ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» έγραψε εμφανώς εκνευρισμένος.

Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος την Κυριακή έσπευσε να προλάβει τις δηλώσεις Τραμπ, λέγοντας ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος καταδικάζει τη βία των λευκών εθνικιστών, συμπεριλαμβανομένων και των μελών της Κου Κλουξ Κλαν και άλλων Νεοναζιστικών ομάδων.

 

Tags
Back to top button