Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Παραίτηση εν μέσω σκανδάλων για τον Πρόεδρο της Uber

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Jeff Jones εν μέσω σωρείας σκανδάλων και αναταράξεων από την προεδρία της Uber Technologies μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων τoυ.

Τα σκάνδαλα ποικίλουν: από ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση και κακές συνθήκες εργασίας, ενώ πολλά ακούγονται και για την άκρως ανταγωνιστική συμπεριφορά του CEO, Travis Kalanick.

Μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο φαινόταν να τσακώνεται με οδηγό ταξί της Uber, για εργασιακά θέματα, ο Kalanick είχε αναφέρει ότι θα ψάξει για βοήθεια στην ηγεσία της εταιρείας του και σχεδίαζε να προσλάβει έναν γενικό διευθυντή. Σύμφωνα όμως με πηγές, το σχέδιο αυτό θεωρήθηκε εντός της εταιρείας ως υποβιβασμός του Jones, ο οποίος προσελήφθη μόλις πέρυσι.

Με e-mail του ο Kalanick αναφέρει ότι ο Jones «άφησε σημαντικό αποτύπωμα στην εταιρεία» κατά τη διάρκεια της εξάμηνης παραμονής του. «Όταν ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να προσλάβουμε COO, o Jeff κατέληξε στη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει, καθώς δεν έβλεπε μέλλον στην Uber», έγραψε ο CEO τη Uber στο e-mail του που ήρθε στην κατοχή του Bloomberg.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, οι αλλεπάλληλες διαμάχες εντός της εταιρείας, δεν συμφωνούσαν με όσα είχε υπογράψει ο Jones όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του επικεφαλής μάρκετινγκ της Target Corp . Κατά τη σύντομη παραμονή του στην προεδρία, η Uber υπέστη αρκετά πλήγματα κανένα όμως από αυτά δεν οφειλόταν σε εκείνον.

Ο Jeff Jones:

Tags
Back to top button