Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαστεργίου: Θα έχουμε τον Προσωπικό αριθμό μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε στην ΕΡΤ για τον Προσωπικό Αριθμό και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του.

Όπως είπε στην ΕΡΤ «ο Προσωπικός Αριθμός από την πλευρά μας είναι έτοιμος, από την ώρα που θα “πατήσουμε το κουμπί” , στην ουσία από την ώρα που το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος που έχει διαμορφωθεί, θα σταλεί για δημοσίευση σε μερικές μέρες, θα είναι πλέον Προεδρικό Διάταγμα».

«Θεωρώ πώς μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα έχουμε τον Προσωπικό Αριθμό» πρόσθεσε ο κ. κ. Παπαστεργίου.

«Σημασία έχει όχι απλά να τον βγάλουμε αλλά να μπορέσει ο Προσωπικός Αριθμός να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα του πολίτη και να απλοποιήσει διαδικασίες» εξήγησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια του Προσωπικού Αριθμού θα μπορέσουμε να διορθώσουμε τα χιλιάδες λάθη που υπάρχουν στα διάφορα μητρώα του ελληνικού δημοσίου.

Ο κ. Παπαστεργίοιυ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του ψηφιακού εισιτηρίου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δίνουν σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να αγοράσουμε το εισιτήριό μας με όποιον τρόπο το αγοράζαμε. Πλέον είναι σαφές πάνω στο εισιτήριο, γράφει ότι το παρόν δεν είναι εισιτήριο, στην ουσία είναι το QR Code το οποίο αφού κατεβάσεις το Wallet και γραφτείς στο ΕΜΕπ και με ένα κουμπί να σκανάρουν το QR Code που θα δουν και να μπει το εισιτήριο στο Wallet».
 

Tags
Back to top button