Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πάπας στην G20: «Οι ηγέτες του κόσμου πρέπει να φροντίσουν τους φτωχούς δίχως φυλετικά ή εθνοτικά κριτήρια»

O πάπας Φραγκίσκος, σε μια παρέμβασή του στην G20 που απηύθυνε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, υπενθύμισε στις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη τη φρικτή τύχη των 30 εκατομμυρίων Αφρικανών και Υεμενιτών που πεινούν.

«Απευθύνω στους ηγέτες των χωρών της G20, καθώς και σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, έκκληση από τα βάθη της καρδιάς μου σχετικά με την τραγική κατάσταση στο Νότιο Σουδάν, την περιοχή της λίμνης του Τσαντ, το Κέρας της Αφρικής και την Υεμένη, όπου τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν την απαραίτητη τροφή και νερό για να επιβιώσουν», αναφέρει στο μήνυμά του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Μια δέσμευση που θα λαμβάνει υπόψη άμεσα τις καταστάσεις αυτές και θα προσφέρει άμεση στήριξη σε όλους τους ανθρώπους θα ήταν δείγμα της σοβαρότητας και της ειλικρίνειας στη μεσοπρόθεσμη δέσμευση να μεταρρυθμιστεί η παγκόσμια οικονομία», τονίζει ο πάπας.

Γενικότερα, ο πάπας Φραγκίσκος εκτιμά ότι οι ηγέτες του κόσμου «πρέπει να δώσουν απόλυτη προτεραιότητα στους φτωχούς, τους πρόσφυγες, σε όσους υποφέρουν, στους αποκλεισμένους, χωρίς να διακρίνουν βάσει εθνικότητας, φυλής, θρησκείας ή πολιτισμού».

Tags
Back to top button