Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Παίρνουν αποφάσεις για Ενρίκε

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ και δεν δείχνουν να ανησυχούν για το θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα κινηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» για τον 26χρονο άσο.

Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος θα κληθεί να υπογράψει για τα επόμενα 3,5 χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπεράσουν τις 700.000 ευρώ (και θα υπάρχουν πολλά έξτρα μπόνους).

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει μία τελευταία επαφή με την Ρεν και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να στραφεί σε άλλη εναλλακτική λύση για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Tags
Back to top button