Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται η πώληση Ροντρίγκεζ στη Γαλατά και φουλάρει για Ανσαριφάρντ

Η τουρκική ομάδα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έτσι ο παίκτης αναμένεται σήμερα να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό ύψους 3,8 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ετσι, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον Ιρανό φορ είναι έχει ξαναζεσταθεί και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μετακομίσει τελικά στην Τούμπα ο παίκτης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις εμπλεκόμενες πλευρές τις τελευταίες ώρες και κυρίως με αυτήν του 26χρονου φορ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τώρα για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, έχει και ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ στο συμβόλαιο του και μένει να ικανοποιηθεί και ο ίδιος οικονομικά. 

Για τον Ανσαριφάρντ πάντως ενδιαφέρονται έντονα τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Tags
Back to top button