Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παντρεύεται ο ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Στιβ Μνούτσιν

 

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στιβ Μνούτσιν παντρεύεται απόψε στην Ουάσιγκτον την ηθοποιό με καταγωγή από τη Σκωτία, Λουίζ Λίντον, σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου μεταξύ άλλων είναι καλεσμένοι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του.
Ο γάμος, που θα τελεστεί σε μια ιστορική αίθουσα κοντά στο Εθνικό Πάρκο, στην καρδιά της αμερικανικής πρωτεύουσας, κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό ωσότου ένας φίλος του ζευγαριού, ο υπουργός Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος, αποκάλυψε την είδηση.
Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του 54χρονου Μνούτσιν και τον δεύτερο της Λίντον.
Περίπου 300 προσκεκλημένοι αναμένεται να παραστούν στην τελετή, μεταξύ αυτών ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και άλλα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ. Επίσης αναμένεται και ο υπουργός Οικονομικών του Καναδά Μπιλ Μορνό.
Η Λουίζ Λίντον, ηλικίας 36 ετών, έχει πτυχία νομικής και δημοσιογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως "CSI: NY" και "Cold Case" κι έχω παίξει μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες.
Η Λίντον γνωρίστηκε με τον Μνούτσιν σε έναν γάμο στο Λος Άντζελες το 2013 και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα, είπε η ηθοποιός στους New York Times. Το ζευγάρι διαμένει στην Ουάσιγκτον σε μια πολυτελή κατοικία η αξία της οποίας ανέρχεται σε 12,6 εκατομμύρια δολάρια.
AΠE- MΠE 

Tags
Back to top button