Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Πανούργα» πεθερά έπεισε τον γιο της να αλλάξει το όνομα του εγγονού, ενώ η νύφη κοιμόταν!

«Θανάσιμη» πεθερά όνομα και πράγμα. Μία γυναίκα στην Αγγλία κατάφερε να πείσει τον γιο της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, την ώρα που η μαμά του παιδιού βρισκόταν υπό την επήρεια νάρκωσης για την καισαρική.

Η ατυχής μαμά ανακάλυψε το «πρόβλημα», όταν τυχαία είδε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της. Εκεί αναγραφόταν ως μεσαίο όνομα το Φίνλαϊ, αντί για Φίνλεϊ, όπως εκείνη με τον άντρα της είχαν διαλέξει. 

Ζητώντας εξηγήσεις από τον σύζυγό της, εκείνος δεν άργησε να «σπάσει», ομολογώντας πως το έκανε γιατί του το είπε η μητέρα του, που από την αρχή επέμενε πως το «Φίνλαϊ» ακούγεται πολύ πιο αρρενωπό από το «Φίνλεϊ» και άρα ταιριάζει πιο πολύ στο αγοράκι. 

Μάλιστα, η συνομιλία τους ήταν τηλεφωνική, καθώς την ώρα της γέννας η πεθερά βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας. 

Ο άντρας εξάλλου «ομολόγησε» πως η μητέρα του επιχείρησε να τον πείσει να δηλώσει και πρώτο όνομα διαφορετικό από αυτό που είχαν συμφωνήσει μήνες πριν με την γυναίκα του, κάτι που όμως αρνήθηκε να κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γυναίκα του θα εξοργιζόταν»!

Tags
Back to top button