Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πάλη: Ο Κουρουγκλίεβ κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ελληνική Πάλη ολοκλήρωσε το Προολυμπιακό τουρνουά με μεγάλη επιτυχία καθώς ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ετοιμάζεται  να διακριθεί και στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και δύσκολο, αλλά ο δις πρωταθλητής Ευρώπης των 86κ. έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία. Σε ένα τουρνουά που έδινε τα τελευταία ολυμπιακά εισιτήρια ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν βράχος.

Χωρίς να χάσει ούτε ένα σημείο πήρε την Ολυμπιακή πρόκριση και πλέον η Ελλάδα μετά τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη θα έχει δύο αθλητές στο Παρίσι.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έδειξε ότι είναι αποφασισμένος νίκησε αρχικά τον Μακόεφ (Σλοβακία) με 4-0, στη συνέχεια επικράτησε με πτώση του Τούρκου Γκότσεν, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε με 3-0 του Πολωνού Γεζιερζάνσκι με 3-0.

Στο κομβικό παιχνίδι με τον Ουκρανό Μικαΐλοφ, όπου ο νικητής εξασφάλιζε εισιτήριο για το Παρίσι ο Κουρουγκλίεβ νίκησε με 3-0 και πανηγύρισε την πρόκριση.

Τα συναισθήματα πάντως για την ελληνική αποστολή είναι ανάμεικτα, καθώς η Μαρία Πρεβολαράκη δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση. Η μεγάλη κυρία της ελληνικής Πάλης που έχει δοξάσει τον ελληνικό αθλητισμό στο κομβικό παιχνίδι με την Τουρκάλα Γετγκίλ ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.

Tags
Back to top button