Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παλαιστίνη: Ο Αμπάς απευθύνει κάλεσμα στη διεθνή κοινότητα να πιέσει το Ισραήλ να δεσμευθεί στην πρόταση για εκεχειρία

Ο πρόεδρος της ΠαλαιστίνηςΜαχμούντ Αμπάς κάλεσε σήμερα Δευτέρα τη διεθνή κοινότητα ώστε να πιέσει το Ισραήλ να δεσμευθεί σε μια πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα με τη μεσολάβηση της Αιγύπτου και του Κατάρ κατόπιν της αποδοχής της από τη Χαμάς, σύμφωνα με το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Στο μεταξύ, αξιωματούχος που ενημερώθηκε για τις συνομιλίες σχετικά με την κατάπαυση του πυρός είπε πως η Χαμάς συμφώνησε στην πιο πρόσφατη πρόταση που υπέβαλε το Ισραήλ στις 27 Απριλίου και πως δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές από τότε, προσθέτοντας πως οι μεσολαβητές από το Κατάρ μίλησαν στη Χαμάς σχετικά με αυτό χθες, Κυριακή, και σήμερα.

"Το τι θα συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται από αν το Ισραήλ θα δεχθεί ή θα απορρίψει την απάντηση της Χαμάς. Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ισραήλ", δήλωσε η πηγή στο Reuters, ζητώντας να μην κατονομαστεί λόγω της ευαισθησίας του θέματος.

Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός στην οποία συμφώνησε η Χαμάς περιλαμβάνει κατάπαυση του πυρός, ανοικοδόμηση της Γάζας, επιστροφή των εκτοπισμένων και συμφωνία για ανταλλαγή κρατουμένων, δήλωσε νωρίτερα ο αξιωματούχος της Χαμάς Τάχερ Αλ Νόνο στο Reuters.

Tags
Back to top button