Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πακιστάν: Νέος πρωθυπουργός την Τρίτη στην χώρα ο Σαχίντ Κακάν Αντμπασί

Έναν νέο πρωθυπουργό θα εκλέξουν οι βουλευτές στο Πακιστάν την Τρίτη, προκειμένου ν’ αντικαταστήσουν τον Ναουάζ Σαρίφ, με τον αφοσιωμένο στις αρχές του κόμματος, Σαχίντ Κακάν Αντμπασί, ν’ αναμένεται ότι θα αναλάβει προσωρινά την ηγεσία, μέχρι την ανάληψή της από τον αδερφό του Σαρίφ.

Η επιβεβαίωση από το κοινοβούλιο ήρθε, μετά την έκτακτη σύνοδο που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Πακιστάν, Μαμνούν Χουσείν αφού ο Σαρίφ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αποφάσισε να προωθήσει τον σύμμαχό του Αντμπασί ως προσωρινό ηγέτη, ενώ τοποθέτησε ως διάδοχό του, τον 65χρονο αδερφό του Σαχμπάζ.

Το κόμμα του Σαρίφ (PML-N) έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία με 188 έδρες, επί συνόλου 342, επιτρέποντας στον ίδιο να επιβάλλει την πολιτική βούλησή του για την διαδοχή του, προλαμβάνοντας ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το κόμμα του.

Tags
Back to top button