Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παίκτης της Ατλέντικο κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση (φωτό)

Παρά το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται πως θα έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

.Ο 19χρονος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τέο Ερνάντεθ, ο οποίος αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με την μορφή δανεισμού στην Αλαβές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Espanol» θα εξετασθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μια 20χρονη κοπέλα έχει υποβάλει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον 19χρονο Γάλλο αμυντικό. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Μαρμπέγια, δέχτηκε σεξουαλική από τον επίθεση από τον ποδοσφαιριστή κι ενώ διασκέδαζαν σε κλαμπ της πόλης. Συγκεκριμένα κι ενώ έπιναν το ποτό τους ο Ερνάντεθ ζήτησε από την κοπέλα να βγουν λίγο έξω από το μαγαζί που βρίσκονταν και βρέθηκαν στην Πόρσε Καγιέν του.


Όπως αναφέρει η 20χρονη μπήκαν στα πίσω καθίσματα και ξεκίνησαν να φιλιούνται και να κάνουν σεξ. Ωστόσο, η κοπέλα στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει και εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη διαμάχη μεταξύ τους πριν την πετάξει έξω από το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία της κοπέλας, η ίδια επέστρεψε στο μαγαζί όπου παρενοχλήθηκε και από άλλον έναν ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Ερνάντεθ στην Αλαβές τον Αλέξις. 

Από την πλευρά της η αστυνομία επιβεβαίωσε την καταγγελία χωρίς πάντως να έχει προβεί σε κάποια σύλληψη, αφού εξετάζεται ακόμα η εκδοχή της κοπέλας.

Πηγή: gazzetta.gr

Tags
Back to top button