Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: "Η Μαρινέλλα πήρε τέτοια αγάπη από τον κόσμο που της έδωσε δύναμη"

Όπως ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ: «Η εξέλιξή της ήταν όπως την είχαμε πει. Ήθελε χρόνο. Κάθισε 21 μέρες στην ΜΕΘ, βγήκε τώρα στο δωμάτιο, θα καθίσει και εκεί να σταθεροποιηθεί και σιγά σιγά θα πάει για την αποκατάστασή της».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια είπε ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια πήρε δύναμη από την αγάπη του κόσμου και ευτυχώς δεν χρειάστηκε διασωλήνωση ούτε αντιμετώπισε λοιμώξεις, γεγονός που βοήθησε στην καλή της πορεία: «Η Μαρινέλλα πήρε τέτοια αγάπη από τον κόσμο, που της έδωσε δύναμη... Δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Ο κάθε άρρωστος που είναι σε αυτά τα κρεβάτια του πόνου, που λέμε, έχει μεγάλη σημασία ο ίδιος να δίνει δύναμη στον εαυτό του αλλά και η δύναμη που παίρνει από τους γύρω του. Η Μαρινέλλα το είχε αισθανθεί αυτό. Είναι και θέμα διαίσθησης. Πήρε πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Οι γυναίκες είμαστε δυνατές, το ξέρουν όλοι, επομένως φαινόταν από την αρχή. Βέβαια, είχε τα θετικά της. Δεν διασωληνώθηκε, δεν υπήρχε λόγος. Δεν υπήρχαν κριτήρια διασωλήνωσης. Πήγε καλά και δεν έκανε κάποια λοίμωξη. Όταν κάνεις ενδιάμεσα κάποια λοίμωξη, τότε στραβώνει το περιστατικό. Δεν τα έκανε όλα αυτά, πήγε καλά».
Επιπλέον, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε: «Είχε και έναν οργανισμό πολύ δυνατό, ανεξάρτητα της ηλικίας της. Βλέπεις άτομα 40 χρονών, που τα διασωληνώνουν, μόλις μπαίνουν στην ΜΕΘ και δεν μπορούν να βγουν. Η Μαρινέλλα πήγε καλά. Τώρα, σιγά-σιγά. Σταματήστε να ρωτάτε γιατί δεν πάνε επισκεπτήρια κλπ. Πρέπει όλοι να καταλάβουν σε αυτήν τη χώρα ότι όσο μπαίνουν περισσότεροι, συναισθηματικά για τον ασθενή είναι ο,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Δεύτερον, υπάρχουν ιώσεις αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείς να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με αρρώστια. Μιλάω για όλους τους ασθενείς».

Tags
Back to top button