Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παγκόσμιοι ηγέτες στα χρόνια της νιότης (φωτό)

Μπορεί να ακούμε καθημερινά για αυτούς τους ηγέτες και να νομίζουμε ότι τους ξέρουμε καλά αλλά ξεχνάμε πολλές φορές πως και αυτοί υπήρξαν κάποια στιγμή νέοι. Δεν ξέρουμε αν είχαν από τότε μεγαλόπνοα σχέδια αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακό να τους βλέπεις σε τέτοιες χαλαρές στιγμές.

 

Δεν είναι απλά γνωστές φιγούρες, αλλά είναι πρόσωπα που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Δεν είναι πάντα αρεστοί και η ιστορία έχει σίγουρα πολλά να προσάψει στον καθένα από αυτούς.

Κοιτάζοντας όμως τις φωτογραφίες τους όταν ήταν ακόμη νέοι αναρωτιέσαι ορισμένες φορές πως γίνεται ένα παιδί να φτάσει κάποια μέρα να κινεί τα νήματα της παγκόσμιας σφαίρας.

Οι φωτογραφίες των ηγετών

Joseph Stalin 1902

Bill Clinton 1963

18 χρονών η πριγκίπισσα Ελισάβετ της Αγγλίας

Barack Obama

John F. Kennedy, 1927

Richard Nixon

Angela Merkel 1973

Nelson Mandela 1961

George W. Bush

Kim Jong-il

Dalai Lama

Margaret Thatcher

Πηγή: dailystories.gr

Tags
Back to top button