Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκώβη: Σήκωσαν πανό για τα Τέμπη στην εξέδρα

Πανό για την τραγωδία των Τεμπών έκανε την εμφάνισή του στην εξέδρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Γλασκώβης, λίγες μέρες μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από τη «μαύρη» επέτιεο.

Πριν την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Εμμανουήλ Καραλή, η κάμερα στράφηκε στην εξέδρα και στο εν λόγω πανό, το οποίο ζητάει δικαιοσύνη για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος.

Βορίδης για Τέμπη: Tην υπόθεση για το μπάζωμα την έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη


«Βαστάτε γερά, δεν ξεχνάμε κανέναν, ούτε βήμα πίσω, Τέμπη 28.2.23, η δικαίωση είναι κοντά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button