Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: "Αύριο όλη η Ελλάδα θα μάθει την αλήθεια"

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο Πάνος Καμμένος «πρωταγωνιστεί» στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύουν διαλόγους φωτιά.

Την περασμένη εβδομάδα, μετά το δημοσίευμα για έναν διάλογο που φέρονται να είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε βγάλει οργισμένη ανακοίνωση.

Τώρα, φαίνεται ότι θα δώσει και συνέντευξη Τύπου. Το ανακοίνωσε και μέσω των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και έκανε και post στο twitter.

Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ προαναγγέλθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος «θα προχωρήσει σε σοβαρές δηλώσεις». Ο ίδιος, προανήγγειλε «την αλήθεια με αποδείξεις».
Αύριο το πρωί στις 09:30 από τα γραφεία των ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις, ως εδώ έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο tweet.

 

 

 

Εν τω μεταξύ, χθες συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Κινήματος υπό την προεδρία του Π. Καμμένου.

 

 

 

Tags
Back to top button