Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Ουρανοκατέβατος» σκύλος τραυμάτισε περαστική σε δρόμο της Κίνας (βιντεο)

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε (κυρίως) μέσω του κόμικ Αστερίξ κι Οβελίξ ότι ο χειρότερος φόβος των Γαλατών ήταν μήπως τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...

Σε μια άλλη γωνιά της Γης, όμως, οι κάτοικοι έχουν άλλα προβλήματα... Τους «ουρανοκατέβατους» σκύλους!

Ο λόγος για την μακρινή Κίνα, όπου το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή του τραυματισμού μίας νεαρής κοπέλας, από έναν σκύλο που προσγειώθηκε στο κεφάλι της.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Γουαντσού της Κίνας, η κάμερα ασφάλειας κατέγραψε την πτώση ενός σκύλου από πολυώροφη πολυκατοικία, πάνω στο κεφάλι μίας άτυχης περαστικής, ενώ δυο βήματα πιο μπροστά βρισκόταν μια μητέρα με το ανήλικο παιδί της.

Η νεαρή κοπέλα σωριάστηκε στο έδαφος αφού το τεράποδο την χτύπησε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σημειωτέον, το ιπτάμενο σκυλί που σώθηκε από βέβαιο θάνατο, δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές της πόλης διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τα αίτια της παρολίγο τραγωδίας.

gazzetta

Tags
Back to top button