Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανός ιστορικός: «Ο Διογένης παρότρυνε τους Έλληνες να μιλούν …ουκρανικά»

Ο Πιοτρ Γιουσένκο, Ουκρανός ιστορικός, αδελφός του πρώην προέδρου, Γιουσένκο,  σε συνέντευξή του στο κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι ‘Rada’, δήλωσε ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούσαν την …ουκρανική γλώσσα.

Μάλιστα, είπε ότι ο Διογένης πρότεινε στην κυβέρνησή του (στην αρχαία Ελλάδα) να χρησιμοποιεί για τη διαχείριση του κράτους την ουκρανική ως επίσημη γλώσσα…

Ο ίδιος τόνισε ότι ο παγκόσμιος πολιτισμός δημιουργήθηκε συνολικά από 70 έθνη και οι Ουκρανοί είναι ένα από αυτά.

«Νότια της Σομαλίας και της Αιθιοπίας πολιτισμός δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει. Στα ανατολικά και βορειοανατολικά ήταν ο πολιτισμός του Ντον, αλλά αυτός ο πολιτισμός  ήταν δημιούργημα της Σκυθίας- της Ουκρανίας, η οποία (Ουκρανία) βρίσκεται στο άκρο- δηλαδή η Ουκρανία ήταν στην Οικουμένη», είπε ο Πιοτρ Γουσένκο.

(Οικουμένη και πολιτική του Οικουμενισμού ήταν ιδεολογικό δόγμα του Βυζαντίου που έθετε όλη την επικράτεια κάτω από την ηγεσία του, ενώ γύρω από αυτήν υπήρχαν τα βαρβαρικά εδάφη- σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα από το οποίο αναδημοσιεύουμε).

Ο Γουσένκο ισχυρίστηκε ότι ο Σκύθης ηγεμόνας Ανάχαρσις- υιός Σκύθη ηγεμόνα και  Ελληνίδας,  που έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ. , μαζί με τον Σόλωνα δημιούργησαν μια νομοθετική βάση, τη νομική φιλοσοφία και 300 χρόνια αργότερα ο Διογένης συνέστησε τους Έλληνες ηγεμόνες να χρησιμοποιούν την ουκρανική γλώσσα στη διακυβέρνησή τους, όπως σημειώνεται.

Πηγή: :bgr.news-front.info

Tags
Back to top button