Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες λόγω πληγμάτων της Ρωσίας

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε του και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν λόγω Ρωσικών πληγμάτων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ, της νότιας Ουκρανίας όπως αποκαλύπτουν οι αρχές.

Μία γυναίκα σκοτώθηκε στη συνοικία Σινελνίκιφσκι, στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης Ντνίπρο, ανέφερε στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης Σέρχιι Λισάκ χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

«Μια πενταώροφη πολυκατοικία στις φλόγες στη Ντνίπρο. Έχει καταστραφεί εν μέρει. Ενδέχεται να υπάρχουν άνθρωποι στα συντρίμμια», σημείωσε ο Λισάκ ο οποίος έκανε επίσης λόγο για ζημιές σε συνοικία της Κρίβι Ριχ, νοτιοδυτικά της Ντνίπρο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Ντνίπρο, τον Μπόρις Φιλάτοφ, η επίθεση στο κέντρο της πόλης προκάλεσε τον τραυματισμό εννέα ανθρώπων.

Στη Ρωσία ο Βιάτσεσλαβ Γκλαντκόφ, κυβερνήτης της περιφέρειας Μπέλγκοροντ, ανακοίνωσε ότι καταρρίφθηκαν 25 εναέριοι στόχοι την ώρα που κατευθύνονταν προς την ομώνυμη πόλη, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Ο Γκλαντκόφ πρόσθεσε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, αλλά σημείωσε ότι πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές, όπως σπασμένα τζάμια, ενώ σε άλλα εκδηλώθηκε φωτιά.

Tags
Back to top button