Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουάσιγκτον: «Θα παραμείνουμε στην συμφωνία με το Ιράν- Μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν προς το παρόν στη διεθνή πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, δήλωσε σήμερα η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι, η οποία πρόσθεσε πως η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να σταθμίσει μια «ανάλογη» απάντηση στις πράξεις της Τεχεράνης στην παγκόσμια σκηνή.

«Νομίζω αυτή τη στιγμή, θα δείτε ότι θα παραμείνουμε στη συμφωνία. Επειδή η ελπίδα μας είναι ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Και αυτός είναι ο σκοπός», είπε η Χέιλι, αναφερόμενη στις ανησυχίες για τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, τις διεθνείς πωλήσεις όπλων και την κρατική τρομοκρατία.

Η Χέιλι, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NBC "Meet the Press", είπε ακόμη πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν προσεκτικά τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν λόγω της κλιμάκωσης των εντάσεων σχετικά με την ανάπτυξη πυρηνικού όπλου από τη Βόρεια Κορέα. «Αυτό που λέμε τώρα με το Ιράν είναι μην αφήσετε να γίνει η επόμενη Βόρεια Κορέα», είπε. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Tags
Back to top button