Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οταν ο Τράμπ έσπασε το πρωτόκολλο και άφησε άφωνη η βασίλισσα Ελισάβετ

Άφωνη έμεινε η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την επίσκεψη του Ντ. Τραμπ μετά της συζύγου του Μελάνια, στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έστησε για 15 ολόκληρα λεπτά την 92χρονη βασίλισσα η οποία τον περίμενε στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα.

Το δεύτερο «ατόπημα» του προεδρικού ζεύγους ήταν «χοντρό» για τα δεδομένα της βασίλισας. Ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στην Ελισάβετ.

Ποιο ήταν το… αποκορύφωμα μετά τις δύο παραπάνω κινήσεις; Ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να περπατά, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την έψαξε, την ώρα που η 92χρονη είχε μείνει πίσω και του έδειχνε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!



 

Tags
Back to top button