Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως τη Μύκονο έφτασαν πάλι οι μετανάστες

Μέχρι και τη Μύκονο έφτασαν για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες οι μετανάστες και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδους.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στην παραλία Μερχιά της Μυκόνου 20 άτομα ανάμεσα τους και πέντε παιδιά.

Και οι 20 δήλωσαν Σύροι μετανάστες, ισχυρισμός που μένει να βεβαιωθεί.

Το γεγονός ότι οι παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στο νησί των Κυκλάδων προκαλεί προβληματισμό στις διωκτικές αρχές καθώς έφτασαν μέχρι και σε ένα από τα πιο τουριστικά νησιά.

Οι μετανάστες θα κρατηθούν στο λιμεναρχείο του νησιού μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη Σύρο.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει τον Αύγοστο του 2016 όταν λουόμενοι στην πολυσύχναστη παραλία της Λιάς είδαν να φτάνουν πρόσφυγες και μετανάστες συνοδευόμενοι από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Τότε είχε αποδειχθεί ότι οι περίπου 35 μετανάστες είχαν φτάσει με ιστιοφόρο στην Φραγκιά και στη συνέχεια πήγαν ως την παραλία Λια.

Tags
Back to top button