Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οργή: Παιδιά πλουσίων ουρούν σε νιπτήρα γεμάτο χιλιάδες δολάρια και προκαλούν (βίντεο-φωτο)

Κάθε όριο φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει οι προκλήσεις  κακομαθημένων πλουσιόπαιδων από τη Ρωσία, οι οποίοι επιδεικνύουν με κάθε τρόπο τα πλούτη τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο γιος ενός Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος καυχιέται για τα πλούτη του, κάνοντας την... ανάγκη του, πάνω σε 3.000 δολάρια, που βρίσκονται μέσα σε έναν νεροχύτη!

Ο νεαρός άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ανέβασε το βίντεο σε λογαριασμό στο Instagram, που είναι αφιερωμένος στα «κατορθώματα» των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων της Ρωσίας που ζουν μέσα στη χλιδή.

Σε άλλη ανάρτηση, βλέπουμε μια εντυπωσιακή νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται Μαρία, να ποζάρει δίπλα από ένα ιδιωτικό τζετ, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας αναγράφεται, «Ένα ποσό το ίδιο με το ετήσιο εισόδημά σας μπαίνει καθημερινά στον τραπεζικό λογαριασμό μου», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media.

Η Μαρία επίσης φωτογραφίζεται μέσα σε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο και το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι προκλήσεις των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων της Ρωσίας, που κάνουν ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των γονιών τους, δεν σταματούν εδώ. Ένας άλλος πάμπλουτος άνδρας, προχώρησε σε μια πραγματικά ακατανόητη κίνηση, καθώς έβαλε το πανάκριβο ρολόι τ του μέσα σε ένα μπολ με δημητριακά, και στη συνέχεια έριξε πάνω του γάλα! !

Ένας άλλο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο με ακριβά γούστα - που ταξιδεύει συχνά στο Λονδίνο, την Ελβετία και την Ιταλία - εθεάθη στο Secret Room, ένα νυχτερινό κέντρο VIP στο Ντουμπάι, να ανοίγει μπουκάλια με την πανάκριβη σαμπάνια Cristal Champagne, η οποία δημιουργήθηκε το 1876 για τον Ρώσο Τσάρο Αλέξανδρο Β'.

Ο Αλεξάντερ, όπως ονομάζεται ο ίδιος, έγραψε: «Τα τρία μπουκάλια δεν είναι αρκετά». Σε μια άλλη φωτογραφία, τον βλέπουμε επίσης στα χιόνια, πάλι με μπουκάλια Cristal.

Ένα άλλοκακομαθημέμο  πλουσιόπαιδο της Ρωσίας, σκορπά στην κυριολεξία τα λεφτά του, πετώντας τα από το παράθυρο του πολυτελούς αυτοκινητού του που είναι εν κινήσει.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο παρελθόν έχει αποδοκιμάσει τους τρόπους με τους οποίους τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας, επιδεικνύουν τα πλούτη τους. Μάλιστα, τους είχε πει: «Το κέρδος από μόνο του, είναι σημαντικό από την άποψη ότι παρέχει μια ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη. Το να είσαι ο πλουσιότερος τύπος σε ένα νεκροταφείο, δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό πράγμα. Η αυτοπραγμάτωση στη ζωή είναι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα που φέρνει ικανοποίηση από τη ζωή».

 

 

 

Tags
Back to top button