Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Μηταράκη για τα Καμένα Βούρλα: Άφησαν τα ανήλικα χωρίς φαγητό

Για το χθεσινό περιστατικό, με τα επεισόδια έξω από ξενοδοχείο με ανήλικους πρόσφυγες στα Καμένα Βούρλα, μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Στα όσα έγιναν χθες το βράδυ στα Καμένα Βούρλα αντέδρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Η μετεγκατάσταση που έφερε αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει 39 ασυνόδευτοι κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με το lamiareport.gr φέρεται να αντέδρασαν γιατί δεν μπορούσαν να βγουν έξω και πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στους κατοίκους που είναι συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο σημείο προκλήθηκε ένταση, ενώ αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί δεν επέτρεψε να επεκταθεί το επεισόδιο.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία εντός της πόλης

Περίπου 100 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης της νησιωτικής Ελλάδας.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Συκιώτης ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά.

Τι απαντά ο Μηταράκης

Σήμερα τη δική του απάντηση στα παραπάνω έδωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Tags
Back to top button