Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΟΟΣΑ: Διατηρεί τις ελπίδες ότι οι ΗΠΑ θα επιστρέψουν στην Συνθήκη για το κλίμα

Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Άνχελ Γκουρία δήλωσε σήμερα ότι διατηρεί την ελπίδα ότι οι ΗΠΑ ίσως αναιρέσουν την απόφαση που έλαβε ο προέδρος Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθεί από την συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, χαρακτηρίζοντας την συμφωνία καλή για την ανάπτυξη.

Ο Γκουρία τόνισε πως με βάση έρευνα του Οργανισμού, που έχει έδρα την Παρίσι, μια σθεναρή δράση για το κλίμα, σε συνδυασμό με δημοσιονομικές και άλλες μεταρρυθμίσεις, θα προωθήσει την ανάπτυξη.

«Ο ΟΟΣΑ καλεί τις χώρες, τις εταιρείες, τις πόλεις, τις πολιτείες και τους πολίτες να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, για την προστασία των μελλοντικών γενεών τις οποίες απειλεί, μέσα από τα φιλόδοξα αποτελέσματα που φέρει η συμφωνία του Παρισιού», τόνισε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ με ανακοίνωσή του.

«Επίσης ελπίζουμε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ενδεχομένως να καταφέρει να επανεξετάσει την απόφαση της κάποια στιγμή στο μέλλον», κατέληξε ο Γκουρία.

Tags
Back to top button