Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Όλο το παρασκήνιο για το πως μια ηθοποιός του Hollywood κατάφερε «να τυλίξει» τον πρίγκιπα Χάρι! (φωτό, βίντεο)

Μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν για όλα στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησαν στο βρετανικό BBC.

Κι όμως, η πρόταση γάμου δεν είχε τίποτα το «φανταχτερό». Ήταν οι δυο τους, πριν από μερικές εβδομάδες, στο εξοχικό και προσπαθούσαν να ψήσουν ένα κοτόπουλο, περιέγραψε το ζευγάρι γελώντας.

«Ήταν μία έκπληξη, τόσο γλυκό, φυσικό και πολύ ρομαντικό. Γονάτισε...», είπε η Μαρκλ περιγράφοντας τη στιγμή. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε αν απάντησε αμέσως καταφατικά, εκείνη παραδέχθηκε: «Στην πραγματικότητα, δεν τον άφησα καν να ολοκληρώσει την πρόταση. Του είπα ''μπορώ να πω ναι τώρα;''».

«Δεν με άφησε να τελειώσω, είπε ''μπορώ να πω ναι;'' και ακολούθησαν αγκαλιές. Κι εγώ είχα το δαχτυλίδι στο χέρι μου και την ρώτησα ''μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι;'' και εκείνη απάντησε ''ω, ναι το δαχτυλίδι''. Ήταν μία πραγματικά όμορφη στιγμή, απλά οι δυο μας. Και νομίζω ότι κατάφερα να την αιφνιδιάσω», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο πρίγκιπας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα σκυλιά της

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη και τις συναντήσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία περιέγραψε ως μία «απίστευτη γυναίκα».

«Είναι απίστευτο το να τη δεις μέσα από τα δικά του μάτια, χωρίς τις τιμές και τα πρωτόκολλα ως μονάρχη, αλλά με την αγάπη που της έχει εκείνος ως γιαγιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Την επιλογή του πρίγκιπα φαίνεται πως ενέκριναν ακόμη και τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως είπε γελώντας το ζευγάρι. «Τα τελευταία 33 χρόνια μου γαβγίζουν και μόλις μπήκε εκείνη δεν έκαναν τίποτα», αστειεύτηκε ο Χάρι, ενώ η Μαρκλ συμπλήρωσε ότι τα σκυλιά απλά κάθονταν στα πόδια της ενώ έπινε τσάι με την βασίλισσα.

Το ραντεβού στα τυφλά

Οι δυο τους μίλησαν και για τη γνωριμία τους, σε ένα ραντεβού στα τυφλά και αποκάλυψαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα ο ένας για τον άλλον. Συγκεκριμένα, η Μαρκλ ανέφερε πως ρώτησε τον κοινό τους φίλο αν είναι ευγενικός καθώς, ως Αμερικανίδα, δεν ήξερε τίποτα για τη βασιλική οικογένεια. Αλλά ούτε εκείνος είχε ξανακούσει το όνομα της ηθοποιού.

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκε χθες επισήμως από το Μπάκιγχαμ και γάμος θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018.

Το ζευγάρι θα μείνει στο Νότιγχαμ Κότατζ στα ανάκτορα του Κέσινγκτον.

Δύο άτομα... δύο διαφορετικοί κόσμοι

Το γεγονός ότι ήταν δύο άτομα από διαφορετικούς κόσμους ήταν και αυτό που τόνιζαν συνέχεια οι Βρετανοί, ενώ φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο της και βίντεο με την ίδια να παίζει ημίγυμνη τον ρόλο της στη σειρά Suits έκαναν καθημερινά τον γύρο του κόσμου.

Ποιοι ήταν αυτοί οι δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι στους οποίους μεγάλωσαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ;

Μια μιγάδα στο παλάτι

Η ηθοποιός μεγάλωσε μέσα σε μια διαφυλετική οικογένεια, έχοντας η ίδια δηλώσει: «Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος, η μητέρα μου αφροαμερικάνα. Έχω φτάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου, να φωνάζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μια δυνατή μιγάδα, γεμάτη αυτοπεποίθηση».

Ωστόσο, στην παιδική της ηλικία δεν έλειψαν τα ρατσιστικά περιστατικά: «Θυμάμαι να ρωτάνε τη μητέρα μου… που βρίσκεται η μητέρα μου καθώς πολλοί την περνούσαν για την οικιακή βοηθό» έχει πει η Μαρκλ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ωστόσο, η βιογράφος του πρίγκιπα Χάρι Πένι Τζούνορ τονίζει ότι το γεγονός ότι η Μαρκλ είναι μιγάς είναι πλεονέκτημα. «Αυτό θα δείξει ότι ο Χάρι είναι ένας πολύ σύγχρονος άνθρωπος και όχι ένα περίεργο ον, από άλλον πλανήτη, όπως μερικές φορές εμφανίζονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας», λέει η συγγραφέας.

Η καριέρα

Η ίδια στάλθηκε σε μικρή ηλικία σε σχολή θεάτρου, στο Χόλιγουντ, από την οποία μάλιστα είχαν περάσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και η Τζούντι Γκάρλαντ. Φοίτησε στο ιδιωτικό, ανεξάρτητο Ρωμαιοκαθολικό Σχολείο Θηλέων Immaculate Heart High School στο Λος Άντζελες και το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, όπου υπήρξε μέλος της αδελφότητας Κάππα Κάππα Γάμα.

Μέγκαν, η χειραφετημένη

Ενα ακόμη στοιχείο που από τους Ουίνδσορ θα μπορούσε να εκληφθεί ακόμη και ως προκλητικό είναι το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη και χειραφετημένη. 

​​«Δεν θέλησα ποτέ να γίνω μία γυναίκα κοσμική, ήθελα πάντα να είμαι μία γυναίκα δραστήρια», γράφει η Αμερικανίδα στο Tig, το blog της.
Δυναμικά ανεξάρτητη

Για την Daily Mail, «είναι ευχάριστο να βλέπεις αυτό που έχουν κοινό ο ανέμελος πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αυτός που είναι λιγότερο ξεκάθαρο αντίθετα είναι πώς ορισμένες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας θα αντιμετωπίσουν μία τόσο δυναμικά ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα».

Ο Μέγκαν Μαρκλ διατυπώνει με κάθε ευκαιρία τις φεμινιστικές της πεποιθήσεις, καλλιεργημένες από την παιδική της ηλικία στο Λος Αντζελες. Δραστηριοποιείται στον ΟΗΕ στο θέμα της θέσης των γυναικών. Σε ομιλία της το 2015 κατά την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας καλούσε τις γυναίκες να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί: «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν θέση στο τραπέζι και σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν τους το αρνούνται, τότε πρέπει να φτιάχνουν το δικό τους τραπέζι».

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Χάρι άλλαξε αρκετά σχολεία στο Λονδίνο, πριν γίνει δεκτός στο Ιτον, μετά έκανε ένα διάλειμμα (gap year) στην Αυστραλία και εν τέλει έκανε μία πετυχημένη στρατιωτική καριέρα, ολοκληρώνοντας δύο περιηγήσεις στο Αφγανιστάν, την ώρα που η Μέγκαν έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Στην αρχή της καριέρας της η Μέγκαν Μαρκλ είχε σοβαρό δεσμό με τον Τρέβορ Ενγλεσεον, ο οποίος μετά από 7 χρόνια σχέσης κατέληξε σε γάμο το 2011, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ακουγόταν πως έβγαινε με την Τσέλσι Ντάνι και με την ηθοποιό Κρέσιντ Μπόνας.

Το πρώτο ραντεβού

Λέγεται πως ο Χάρι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πόσο γοητευτική ήταν εκείνο το βράδυ στο Soho, όπου την πρωτοείδε.

Ο ίδιος μάλιστα την άκουγε με προσοχή να μιλάει για τη Ρουάντα, χώρα στη νότια Αφρική, και την εκστρατεία στην οποία συμμετείχε για το καθαρό νερό.

Ο Χάρι, όπως ήταν φυσικό, γοητεύτηκε από τη Μέγκαν, ενώ μετά τη συνάντησή τους τη βομβάρδιζε με μηνύματα πως θέλει να την ξαναδεί.

Η Μέγκαν, που αποφάσισε να μείνει όλο το καλοκαίρι στο Λονδίνο, συμφώνησε και έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού, μέχρι να αποχαιρετιστούν και πάλι, καθώς η ίδια έμενε μόνιμα και εργαζόταν στο Τορόντο, ενώ η βάση του Χάρι ήταν το Λονδίνο.

Η επιβεβαίωση της σχέσης και ο γάμος

Τα νέα δεν άργησαν να μαθευτούν από τα βρετανικά Μέσα, πράγμα που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να παραδεχθεί γρήγορα, με επίσημη ανακοίνωση, τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ και να ζητήσει ευγενικά από τον Τύπο να «μην παίζει με τις ζωές τους».

Το ζευγάρι από κει και μετά δεν έκανε πολλές κοινές εμφανίσεις, λόγω της απόστασης που τους χώριζε, με τον πρίγκιπα Χάρι να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στο Τορόντο.

Ωστόσο, μία συνέντευξη της όμορφης ηθοποιού πριν από μερικούς μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει πόσο σοβαρή ήταν η σχέση τους.

Με την Σάρα Παφέρτι (Ντόνα) στα γυρίσματα του Suits.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει μια στιγμή που θα βγούμε μπροστά και θα παρουσιαστούμε και θα έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Εν μέρει είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο, το ότι είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια μεγάλη ιστορία αγάπης», είχε πει η ίδια στο Vanity Fair.

Πάντως, οι φήμες για αρραβώνα δεν άρχισαν μετά από αυτήν τη συνέντευξη, αλλά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο «Invictus Games» στο Τορόντο, όπου τα βρετανικά Μέσα άρχισαν να μετρούν αντίστροφά για τη μεγάλη μέρα, η οποία ήρθε... σήμερα.

Οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Μαρκλ 

Tags
Back to top button