Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ολλανδία: Εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα (φωτό)

H βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας επισκιάζει τον σύζυγό της, βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ στις δημόσιες  εμφανίσεις τους με το πάντοτε κομψό της ντύσιμο και την προσεγμένη εμφάνιση.

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας επέστρεψε από το Όσλο, όπου γαλαζοαίματοι από όλη την Ευρώπη είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τα 80α γενέθλια του βασιλιά Χάραλντ και της συζύγου του, βασίλισσας Σόνιας.

Την Πέμπτη το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Κόστα Ρίκα, Λουίς Γκιγιέρμο Σόλις Ριβέρα και την σύζυγό του, Μερσέντες Πένας. Όμως, η βασίλισσα Μαξίμα κέρδισε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κοραλί δαντελένιο φόρεμα του οίκου Natan, που έχει ιδρύσει ο Βέλγος σχεδιαστής των γαλαζοαίματων Édouard Vermeulen.

Η βασίλισσα της Ολλανδίας είχε στη μέση μια διαμαντένια καρφίτσα, τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν και φορούσε κοραλί γόβες ενώ κρατούσε clutch στην ίδια απόχρωση.

Τα ασημένια και χρυσά βραχιόλια και τα διαμαντένια της σκουλαρίκια δεν άφηναν καμιά αμφιβολία ότι η 45χρονη ξανθιά βασίλισσα ήταν η «πρωταγωνίστρια» στις αναμνηστικές φωτογραφίες των δύο ζευγαριών. Η πρώτη κυρία της Κόστα Ρίκα, ντυμένη με ανοιχτό πράσινο μαντώ, μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες πόζαρε δίπλα στον Ολλανδό βασιλιά.

Tags
Back to top button